The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article



Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen münhalaltılmasına olanak tanır, bina emniyetliğini sağlamlar. Ivedili çıkış bapları binaların bünyesına ve makroliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Tasarruf amacı: Kebir hileışveriş merkezleri veya stat kabil kalabalık alanlarda müstacel çıkış kapısı skorsı daha bir araba ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Üretim aşamasından yöntem şartnameye yaraşır olarak hazırlanmak zorundadır, ahacık bu yüzden çtuzakışacağınız Yangın Bapsı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi unutmayınız.

You dirilik email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları kabil bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece müddet alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir Yangın Çıkış Kapısı ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve daha azca esrar solumasını sağlar. İnsanlar esrar solumayı önemsiz üzere görebilir meğer yangınlardan en çok kişi kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın kötüı” solumaktan meydana geliyor.

Umumiyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, kriz anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, yangın kapısı ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında Yangın Kapısı Fiyatları telaşa kapılarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolay tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page